MEDALLA ciudda vilareal sebastian mora

Un gran orgullo: La medalla de mi Ciudad

Cuando hace unos meses se me notificó por parte del ayuntamiento de mi ciudad que se había decidido en acuerdo unánime,  hacerme entrega de la medalla de mi ciudad, fue un gran motivo de orgullo.

El viernes pasado 24 de Febrero se celebró, en el auditorio municipal, el acto en el que se me entregaba la medalla de plata de nuestra ciudad, y además de dar las gracias públicamente a todo nuestro consistorio quiero compartir con vosotros las palabras que dirigí a todos los presentes.

Un grandísimo orgullo vecinos!!!

Il·lustríssim senyor Alcalde de Vila-real, il·lustres senyors regidors, autoritats, familiars i amics,

Molt bona nit:

Encara recorde quan veia a mon pare eixir en la bicicleta de casa, encara el recorde en el seu Maillot, en el seu bidó d’aigua i perfectament equipat per a eixir a rodar, a entrenar o a córrer en la categoria màster.

I perfectament recorde quan agafava la bicicleta amb els amics, més grans o mes menuts, i anàvem als massets, a jugar, a divertir-nos, i sobretot a cremar energia.

I fixa’t, que el temps passa, i molt mes ràpid cada any, i el que era un joc, s’anava a convertir en la meua professió. Una professió que m’ha permès viure grans moments, viatjar per tot el món, però que sobretot m’ha ajudat a estimar cada dia més la meua ciutat. I si abans m’agradava eixir en la bicicleta per el meu poble, per el meu Vila-real, ara no es que m’agrade, ara es que m’encanta.

Diuen que es molt difícil ser profeta en la teua terra, per a mí en alguns aspectes encara ho és, però en el de sentir-me volgut per els meus paisans i sentir-me reconegut per les autoritats que rigen els destins de la nostra ciutat, perquè avui Vila-real ja és una gran ciutat, és algo de lo que sempre n’estaré orgullós.

Avui es un dia molt gran i molt emotiu per a mí. Afortunadament he pogut rebre premis i reconeixements en moltes parts del món, però rebre’l del meu poble, de la meua ciutat i del meu ajuntament és algo molt especial. Que tot un consistori per damunt de les seues idees polítiques estiga d’acord en entregar-me la medalla de la ciutat, que acredita i reforça la meua vinculació, el meu afecte i el meu sentir cap als meus orígens és algo molt bonic i molt gran.

Que no vos càpiga dubte veïns, que en qualsevol lloc, més proper o més llunyà, sempre que es parla de Sebastián Mora es diu i es conta que sóc de Vila-real, i jo més orgullós que mai sempre afirme i afirmaré: Sí, de Vila-real la ciutat que me va vore nàixer, me va veure créixer, triomfar i sempre estimaré.

Moltes gràcies amics.

0 comentarios

Escribe tu comentario

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

seis + 15 =